29 november 2013
Blijf op de hoogte en volg Cock
29 November 2013 | Afghanistan, Kabul
Om 10.30 is hier dan een brunch. Na het eten toch nog op kantoor geweest om de nodige informatie te krijgen. Gelukkig waren er ook mensen die gewoon door werkte zodat ik langzaam een beeld begin te vormen van wat ze hier precies doen.
Ook begin ik te wennen aan al de Engelse accenten hier. Het duizeld me soms nog van de afkortingen die ze gebruiken maar ik heb er vertrouwen in dat ik ook die onder de knie ga krijgen. Ik heb vandaag een internetkaart gekocht. Voordat ik die kon gebruiken ging het alarm af. Dat was even schrikken maar het bleek om een oefening te gaan gelukkig.
Na twee uur kon ik dan eindelijk skypen met Jackie. Heel vreemd als je 6000 km verder zit. Ook heb ik de reacties gelezen. Het doet me goed hoe iedereen meeleeft. Ik wil iedereen dan ook bedanken hiervoor.
Om 16.00 uur de eerste staf meeting. Daarin kreeg ik te horen dat er volgende week een conferentie begint die drie dagen duurt. Daar is mijn aanwezigheid gewenst. Ik ben benieuwd.
De sigarenclub (het bestaat ook hier) kwam vanavond bij elkaar. De dozen sigaren kwamen op tafel en heerlijk ontspannen over allerlei dingen gepraat zonder afkortingen. Een goede gelegenheid om mijn collega's beter te leren kennen.
Zo mijn dag zit er weer op en ik ben benieuwd wat morgen de dag zal brengen. Ik hou jullie op de hoogte. Ik heb wat foto's toegevoegd
later meer
29 November 2013 - 21:36
Davy:
Cool die foto's! Maak er maar zoveel mogelijk!
Succes!
Davy en Monica -
30 November 2013 - 01:54
Je Liefie:
Hee liefie
Natuurlijk hebben we veel al besproken over wat je zoal hebt gedaan over skype
Ik vind het echt geweldig dat ik je nu gewoon kan zien horen en spreken. Jij had een vrije dag met brunch vandaag je legt het uit als een soort van zondag. Betekend dat nu dat morgen weer gewoon je werkweek begint of niet
Je onderonsje met de sigaren club is ter ontspanning is ook grappig jammer dat het zo kort duurt. Wat gaaf trouwens dat je zowaar een conferentie gaat doen, waar je het een het ander moet gaan uitleggen en toelichten dat is toch spannend hoor ik ben ook benieuwt hoe je dat gaat doen. Je gaat dit vast wel goed doen.Ik vond het leuk dat je bijna de halve nacht nog met ons hebt zitten wh,app terwijl we bij de griek zitten grappig.De band was echt geweldig, Ik kijk alweer uit naar je volgende verslag liefie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ik hou heel veel van je
Dikke knuffels en dikke kussen
je lieve vrouwtje in Breda
Groetjes van iedereen hier in Breda -
30 November 2013 - 01:58
Liefie:
mooie fotos trouwens xxxhvjxxx -
30 November 2013 - 11:15
Linda:
Hee Broer,
IK denk dat ondanks al het gemis van thuis je toch wel een rare maar tijd krijg die je niet had willen missen. Zeker niet als militair. Daar zit je dan zomaar op een sigarenclub (hahaha) dat stoppen met roken gaat niet lukken denk ik. Zonder sigaar geen gebaar hihi.
Hier gaat alles zijn gangetje, ik zag gisteren op de foto van Serge dat ze daar ook heel veel airco's hebben. Maar die gaan vast honderd jaar mee...............;).
Verder alles goed, hier alles onder controle!!!
xxLinda
30 November 2013 - 11:53
Angelique:
Hoi cock,
Fijn dat het goed met je gaat, hopelijk voel je je snel one of the guys. En heb je vlug alle afkortingen onder de knie. Succes daar.
Groetjes Angelique. -
30 November 2013 - 15:24
Wilma:
Hoi Broertje,
Fijn dat alles goed gaat en een sigarenclub vind ik echt iets voor jou!!!
Succes enveel liefs van de kokkie's